Andorra

Andorra és un petit pais dels Pirineos ubicat estratégicament entre França i Espanya, singular per la seva historia, pel seu entorn social i natural i per ia seva economia dinámica, EI seu model basat en la competitivitat del turisme i del cornerç han fet que es caracteritzi en un pais amb gran prosperitat económica.

Ubicada al cor d'Europa, Andorra compta amb una extensió de 468km2 combinats en uns paisatges de muntanya sorprenents i una arquitectura románica molt prbpia i singular que fan que sigui un pais amb una esséncia única.

Amb 78,264 habitants i una població formada per més de cent nacionalitats diferents. Andorra té "Euro com a moneda oficial i eI seu idioma és eI Catalá, tot i que es complementa amb els idiomes deis seus paisos veins, com eI castellà i el francés.

Els residents i inversors troben avantatges únics al país com una qualitat de vida elevada, seguretat, eI millor sistema sanitari del món essent eI quart país més saludable mundialment i un excel•lent sistema educatiu públic i gratuit. Andorra està basada en una economía que vol atraure les inversions estrangeres. Diverses reformes económiques han estat adoptades per tal d'afavorir inversions estrangeres i empreses que volen instal•lar-se al Principat. També és una de les regions amb impostos més baixos a Europa i al món. Es caracteritza per ser un país amb un entorn de negocis competitiu: té un acord d'associacióamb la UE en negociació, CDIs amb diversos paisos i aposta per la innovació.

Paral•lelament no oblidem que eI Principat ofereix qualitat de vida pel que fa a oci i lleure. Andorra posseeix de les millors i més modernes estacions d'esquí que sorprendran els amants de la neu, EI denominen el país de les compres, ja que compta amb més de 1.500 comerços i botigues que es concentren al centre del país per garantir que tothom trobi allô que busca. Andorra també compta amb l'oferta de centres termo lúdics per tot el país per oferir una màxima relaxació als visitants. També es pot gaudir de sortides culturals per conéixer la história del Principat en les diferents esglésies romàniques així com museus, com el museu del Tabac situat a Sant Julià de Lôria (al costat de les nostres oficines). I finalment no podem ometre la gran oferta gastronómica de la que disposa, amb grans professionals al servei que ofereixen una gran varietat culinària típica de les Valls.